Klaar met deze chemo

 

Allexa is klaar met deze chemo!

Misschien denk je dat dit als een opluchting moet voelen maar het voelt alles behalve een opluchting. Eind deze maand is er weer een evaluatie moment. Dat betekent :
Beenmergbiopt, botboring, echo van het hart, echo van de buik, MIBG scan en een MRI scan. Daarbij heeft Allexa veel last van haar benen en weten ze niet precies hoe dat komt omdat het meerdere oorzaken kan hebben. Dit is denk ik wel 1 van de angstigste momenten tot nu toe. Voornamelijk omdat we erg bang zijn dat de uitzaaiingen misschien wel terug zijn gegroeid en ze daardoor pijn heeft in haar benen.
Als Allexa wakker is van de scans gaan we een weekje weg! Dankzij VillaPardoes kunnen we een week lang genieten van alles wat leuk is voor kinderen. Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf. Super leuk voor Emma en Allexa, maar ook wij hebben daar de kans enigszins tot rust te komen en contact te leggen met andere ouders in een soortgelijke situatie.
Het blijft toch makkelijker met mensen te praten die in dezelfde situatie zitten. Je hoeft niet zoveel uit te leggen en je voelt je daardoor echt begrepen. Aan mensen die niet in het Prinses Máxima Centrum komen moet je toch dingen uitleggen, dat is niet erg maar het is wel fijn als dat even niet hoeft en iemand begrijpt wat je doormaakt.
Villa Pardoes bestaat uit 12 vakantiewoningen, geschakeld aan elkaar rondom een picknickplaats. Het is naast de Efteling en vlakbij Toverland en de Beekse Bergen dus er is meer dan genoeg om te ontdekken! We zijn echt heel dankbaar en blij dat we deze kans krijgen en Villa Pardoes er is voor gezinnen zoals wij.

Als we terug komen van Villa Pardoes begint een paar dagen later de High Dose Chemo Therapy. Meer hierover vertel ik in de volgende blog!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.